over ons

Edu-World is een educatieve uitgeverij en expert in de ontwikkeling van onderwijsmethoden en educatieve software. Onze kennis stellen we ook ter beschikking aan organisaties met een educatieve doelstelling. Lees en bekijk hier ons verhaal.

Edu-World leeromgevingen

Onze kennis van ontwerpen garandeert producten die diepgang en betrokkenheid realiseren. Of het nu gaat om het realiseren van een educatief concept, cursus of training, informatiebulletin of lesbrief, een complete leerlijn of methode, samen maken wij uw ideeën werkelijkheid.

Inhoudsvol

Inhoudsvolle leeromgevingen ontwikkelen, dat is onze expertise. Er moet met plezier geleerd worden. Persoonlijke ontmoeting is de sleutel om dit te realiseren. Onze aanpak motiveert tot zelfstandig (na)denken en brengt mensen in beweging.

Actief en betrokken

De basis voor onze leeromgevingen is de actieve dialoog tussen leraar, leerlingen en inhouden. Een afwisselend en speels repertoire aan leerhandelingen zet aan tot actieve betrokkenheid.

Praktijkproef

Al onze leeromgevingen zijn praktijkproef. Ons netwerk van scholen en de enthousiaste samenwerking met leraren en leerlingen geeft de garantie dat alles wat wij ontwikkelen eerst in de praktijk getest wordt.

Marketing

U kent ons niet? Dat kan kloppen. Dure en gelikte marketing is niet wat bij ons past. Liever worden we beoordeeld op de kwaliteit van onze producten. Ook werken we liever met gepassioneerde scholen dan dat we gaan voor de grote massa.

Van idee tot product

Voor ieder project wordt een team aangesteld van vaste medewerkers en freelancers met wie we al jarenlang samenwerken.

Zo hebben we onderwijskundig ontwerpers, een eigen vormgever en redacteur, frontend- en backendprogrammeurs, illustratoren en wanneer gewenst een drukkerij die ook de distributie van papieren producten kan verzorgen.

Van idee tot product, we doen alles onder een dak. Mooi en effectief werk leveren, dat is waar we goed in zijn.

Bert Kalkman over Edu-World