Slim digitaal

News2Learn werkt op het gebruiksvriendelijke platform Edu-World. Het is een eigentijdse webapp geschikt voor pc, laptop, tablet en smartphone.

Digitale handleiding

De digitale handleiding ontzorgt de leraar voor en tijdens de les, met één klik is alles bij de hand. De handleiding integreert op slimme wijze de lesopbouw met teksten, strategieën en schema's, close-readingvragen, signaal- en verwijswoorden, kernzinnen, clips, afbeeldingen, taken en toetsen. Dankzij deze slimme aanpak stapt u moeiteloos over van de lesvoorbereiding naar de les en kunt u zich helemaal richten op het onderwijsproces.

Papieren handleiding

Vindt u het fijn om de handleiding ook op papier te hebben?
U kunt zowel van de hele les als van de losse onderdelen een print maken.

Eigen lesvolgorde

News2Learn levert elke week een nieuwe les, maar misschien heeft u een beter idee of wilt u een eigen les maken? Ook dat kan met News2Learn. Bepaal zelf de volgorde van de lesbestanden en geef uw eigen les. Maximaal flexibel dus.

Digibord

Edu-World biedt standaard twee manieren om het digibord te bedienen. Zo kiest u zelf wat bij u past.

  • Digibord Viewer

Bedien het digibord vanuit de digitale handleiding op een tablet of smartphone. Waar u ook maar staat in de klas, met één klik toont u de bestanden op het digibord. Ideaal voor wie er van houdt om vrij door de klas te lopen en niet voor ieder bestand naar het digibord wil lopen.

  • Simple Viewer

Vindt u het prettig om uw bestanden op de traditonele manier direct vanaf het digibord te bedienen, dan is dit de optie die bij u past.

Leerlingenomgeving

In de online omgeving kunnen de leerlingen van groep 5 tot en met 8 startvragen maken, teksten lezen, signaal- en verwijswoorden en kernzinnen gebruiken, oefenen met mediawijsheid, extra informatie vinden en toetsen maken. De leerlingensite is ook ideaal voor leerlingen die pre-teaching nodig hebben. De teksten kunnen vooraf thuis of op school gelezen worden. Dankzij de handige voorleesfuncties zijn de teksten ook toegankelijk voor leerlingen voor wie lezen niet vanzelf gaat.

Edu-World is een slim platform voor pc, laptop, tablet en smartphone. Bekijk hier of uw instellingen ondersteund worden.

Test uw browser