Technische vereisten

Om optimaal gebruik te kunnen maken van Edu-World moeten er aan een aantal (technische) vereisen voldaan worden. U vindt op deze pagina hierover meer informatie. Ook kunt u testen of uw browser voldoet aan de technische vereisten.

Benieuwd of uw browser modern genoeg is? Voer de browserscan uit! browser controleren

Benodigdheden

In de ideale lesomgeving maakt Edu-World gebruik van twee losse apparaten. Op het scherm van het eerste apparaat (digibord) worden de beelden getoond. Het tweede apparaat (bij voorkeur een tablet) is de digitale lerarenhandleiding, waarop de leraar zijn les geeft en waarmee hij het scherm van het eerste apparaat (digibord) kan aansturen. Hiervoor zijn een aantal zaken nodig:

ConfiguratieScherm 1 (digibord)Scherm 2 (handleiding)
twee onafhankelijke apparatentwee los van elkaar staande apparaten een onafhankelijk digibord - een PC met monitor (niet gekoppeld aan een digibord)
- een laptop
- een tablet
- een smartphone
digibord met los PC schermdigibord met twee schermen digibord gekoppeld aan een PC een PC met extra monitor (geen splitter)
beamer met laptopapparaat met twee schermen beamer gekoppeld aan een laptop het laptopscherm

Inloggen News2Learn

Bepaalde informatie op deze website is alleen beschikbaar voor geregistreerde basisscholen. Hiernaast kunt u inloggen, met de gegevens die u per e-mail heeft ontvangen. U kunt ook inloggen met uw Edu-World account. Gratis account aanvragen »

wachtwoord vergeten?
sluiten